Kilim Gazetesi, Ayvalık’ı Stuttgart Turizm Fuarı’na çağırdı

Kilim Gazetesi Genel Müdürü Ali Batmaz, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i 2020 Ocak ayında Stuttgart Turizm Fuarı’na çağırdı.

ALI BATMAZ- KILIM GAZETESI
AYVALIK / STUTGART - Almanya’da Türk toplumuna yönelik en güçlü yayını Kilim Gazetesi Genel Müdürü Ali Batmaz, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i 2020 Ocak ayında Stuttgart Turizm Fuarı’na çağırdı. Stuttggart CMT Turizm Fuarı’nın Türkiye turizminin önemli bölgelerinden Ayvalık’ın tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Ergin “Turizm fuarına katılmanın tanıtım için önemli olduğunu ve Almanya’daki hemşehriler ile bir araya gelmekten mutlu olacagız” dedi.


KİLİM GAZETESİ’NİN ‘TURİZM AKŞAMI’

Batmaz, Kilim Gazetesi olarak fuar nedeniyle düzenleyecekleri ‘Turizm Akşamı” programı ve Almanya’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ayvalık’ın turizmde her geçen yıl büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Ergin, “Belediyemiz bünyesinde Turizm Müdürlüğü oluşturacağız, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Daha çok hizmet ve hızlı çözümler için Turizm Müdürlüğü birimi işlerimizi kolaylaştıracaktır” dedi.

TURIZMIN HER TÜRLÜSÜ
CMT Turizm Fuarı’nda paket ve ara paket tatil, bireysel geziler, bisiklet gezileri, macera gezileri, yürüyüş, yolculukları, tekne gezileri, golf gezileri, spa gezileri, açık geziler ve çok daha fazlası kısacası tüm tatil ve seyahat ile ilgili her şey bulunuyor.

Manşetler

Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!
Türkiye’nin 2025 mutfak merakı; viraller, yöreler, egzotikler