Kiğılı’dan bayram kampanyası

“Bayramlığınız, örtünmek için değil giyinmek için olsun” diyen Kiğılı, Kurban Bayramında özel fiyatlar, ile müşterinin yanında olmaya devam ediyor.

İSTANBUL- 07 – 08 Sonbahar / Kış sezonuna, günün modasına uygun rahat ve şık tasarımları, kaliteli kumaşları ile 'merhaba' diyen Kiğılı yine uygun fiyatları ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Kiğılı, farklı alternatifleri ve farklı fiyat avantajlarını müşterilerine sunuyor.

“Bayramlığınız, örtünmek için değil giyinmek için olsun” diyen Kiğılı, Kurban Bayramın da özel fiyatlar, kampanya ve promosyonlarla müşterinin yanında olmaya devam ediyor.

2 adet Takım Elbise 458 YTL, 2 adet pantolon 98 YTL, 2adet triko 88 YTL, 2 adet gömlek 68 YTL ‘ den başlayan fiyatlarla koleksiyonunu müşterilerin beğenisine sunuyor.




Kiğılı’ da değişmeyen tek şey kalite ve uygun fiyat politikası… Kiğılı müşterilerine, şıklığı ve rahatlığı, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla, kaliteden ödün vermeden sunuyor.

1938 yılında kurulan Kiğılı erkek giyim sanayimizin ustasıdır. 56 ilde 120’den fazla mağazasıyla hizmet veren firma, her geçen yıl bu sayıyı arttırmayı hedefliyor.
Ürün gamında spor ve klasik olarak ayırdığı koleksiyonlarını kol düğmesi, kravat ve yaka mendilleri ile de çeşitlendiriyor.  Türkiye’nin 7 bölgesine hizmet götüren Kiğılı, hizmet anlayışını, teknolojisini ve organizasyonel  yapılanmasını hız ve güvenilirlik stratejisi üzerine kuruyor. 


Manşetler

Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti
Havalimanlarında dijital gümrük dönemi başladı
Lagina Antik Kenti ve Anahtarın Gizemli Yolculuğu
Airbnb’den Ev Kiralayacaklar Dikkat!
Dünya seyahat pazarı 2050’de 4,2 trilyon dolar. büyüyecek
Kaunos Antik Kenti’nde kazılar 60 yıldır aralıksız sürüyor
Uçakta 4 saniyelik ölümlü türbülansa yolcular dava açtı
Ölüdeniz'e yaya girişi 150, otomobille giriş 750 lira oldu
 Virüslü yolcu gemisi Kanarya Adaları'na demirleyecek
Sani Şener: Her şeyden aklandım ve geldim