Kefaluka Resort'ta farklı lezzetler

Bodrum Akyarlar’da bulunan Kefaluka Resort Hotel’in mutfak şefi Cumhur Fışkıran, otelin müşterilerine Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM

BODRUM- Bodrum Akyarlar"da bulunan Kefaluka Resort Hotel"in mutfak şefi Cumhur Fışkıran, otelin müşterilerine Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor. Öncelikli olarak Ege"yi sunan aşçıbaşı Cimhur Fışkıran Türk mutfağı ve dünya mutfağının örneklerini sunduğu yemeklerden soyadı gibi farklı tatlar fışkırıyor.



Adana"da 1974 yılında doğan Cumhur Fışkıran, küçük yaşlarda iken hem okuyup hem de mutfak komisi olarak 1975"de işe başladı. 1991 yılında turizm sektöründe Alanya Anabella Oteli"nde aşçı yardımcısı oldu.
1993"te girdiği ve 4,5 yıl süren Club Justinyano kısım şefliği askerliğe gidene kadar sürdü.



YURTDIŞI DENEYİMİ KAZANDI

Askerden döndükten sonra Pamukkale Polat Otel"de aşçı yardımcısı oldu. Daha sonra 5 yıldızlı otellerde görevini sürdürdü.
2008 yılında Kazakistan Astana Finans Grubu"nun teklifini değerlendirerek bir yıl yurt dışında mutfak şefi olarak görev yaptı.
2009 yılında Kefaluka Resort Hotel"de mutfak şefi olarak göreve başladı.
Otelin restoranlarında Uzak Doğu ile Akdeniz mutfağından örnekler veren Cumhur Fışkıran, Ege mutfağının ve Bodrum yöresinin zeytinyağlı, ot yemeklerini ustalıkla sunuyor. Bu arada Karadeniz"in simgesi haline gelen hamsi çeşitleri ile müşterilerin beğenisini kazanıyor..



İYİ BİR EKİP ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Otelin lokantalarında konukların masalarına kadar giderek onlarla sohbet eden ve yaptığı yemekleri anlatan Cumhur Fışkıran 60 kişilik mutfak ekibi ile çalışıyor. Otelin Müdürü Rıza Eren, yiyecek İçecek Müdürü Hakan Kara, şefgarson Akif Özcan ile uyumlu bir şekilde çalışan aşçıbaşı Cumhur Fışkıran “Kefaluka"da ekip çalışmasının başarısını sergiliyoruz” diyor.








Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar