Kayak Şampiyonası’nda 4 birincilik elde ettik!

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde 16 Mart 'ta gerçekleştirilen yarışlarda büyük kadınlar kategorisinde Ayşe Durlu ve 16 yaş altı kızlar kategorisinde Defne Akerman 1'inci oldu.

ERZURUM- AKUT Spor Kulübü Kar Sporları Branşı sporcularımız, Türkiye Kayak Federasyonu'nun düzenlediği Alp Disiplini Aslı Nemutlu Türkiye Şampiyonası'nda 4 birincilik, 5 ikincilik ve 2 üçüncülük alarak bizleri gururlandırdılar.

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde 16 Mart 'ta gerçekleştirilen yarışlarda büyük kadınlar kategorisinde Ayşe Durlu ve 16 yaş altı kızlar kategorisinde Defne Akerman 1'inci oldu. Büyük erkeklerde Derin Evcim, 16 yaş kızlarda Eda Şamgül ve 12 yaş altı kızlarda Alev Taşkent ise 2'inci olarak yarışı tamamladılar. Büyük kadınlarda ise Tayra Tunca 3'üncülük elde etti.



17 Mart'ta gerçekleştirilen yarışmada ise Ayşe Durlu ve Defne Akerman 1'inci oldu. Tayra Tunca ve Alev Taşkent ise 2'incilik elde etti. Eda Şamgül de 3'üncü olarak yarışı tamamladı.


 

Manşetler

FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I