KATİD'de Murat Toktaş 3 kez güven tazeledi, başkan seçildi

KATİD 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkan Murat Toktaş tek aday olarak girdiği kongrede 3. kez seçilerek güven tazeledi.

SAMSUN - KATİD (Karadeniz Turizm İşletmeleri Derneği) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkan Murat Toktaş tek aday olarak girdiği kongrede 3. kez seçilerek güven tazeledi.

Pandemi nedeniyle ertelenen, 18 ilde faaliyet gösteren Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda Samsun North Point Otel'de gerçekleştirildi. Tek Aday ve tek liste ile seçime giren Başkan Murat Toktaş katılan üyelerin oyları ile 3. kez yeniden güven tazeleyerek başkan seçildi.

Seçimden sonra KATİD üyelerine teşekkür eden Murat Toktaş, "KATİD olağan Genel Kurulumuzda arkadaşlarımız beni yeniden başkanlığa layık gördü. Kendilerine teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle zor günler geçiren sektörümüz, normalleşme döneminin ardından hareketli günler yaşamaya başladı. Pandemi dönemi, tüm Türkiye ve Dünyayı olduğu gibi turizm sektörünü de derinden sarstı. Ancak normalleşme dönemine girildikten sonra ciddi bir hareketlilik başladı. Dilerim pandemi yeniden etkin olmaz ve sağlıklı günler devam eder. Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız Genel Kurulumuzu da normalleşmenin ardından gerçekleştirdik.

Katılan üyelerimizle genel kurulumuzu yaptık. Arkadaşlarımıza bana gösterdikleri güven nedeniyle teşekkür ederim. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz ve sektörümüzün canlanması için gereken çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz " dedi.

Katılımcılar da pandemi döneminde yönetimce yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler. Taleplerin ilgili bakanlıklara iletilmesi konusunda başta Başkan Murat Toktaş olmak üzere yönetim kurulunun büyük çaba sarf ettiğini ve ciddi çözümler ürettiklerini belirten KATİD üyeleri başta başkan Murat Toktaş olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

KATİD yeni Yönetim Kurulu Şu isimlerden oluştu:

ASİL YEDEK

1- Murat TOKTAŞ 1- Ahmet ÇOBANOĞLU

2- Serkan SERDAR 2- Seval Demirci GÜCCAN

3- Mustafa YILMAZ 3- Ekrem ÇAVUŞOĞLU

4- Erdinç SEZER 4- Kenan Yusuf YANTUR

5- Fatih KIZILTAN 5- Cem DİLİMEN

6- Onur BIYIKLI 6- İsmail Hakkı KARA

7- Volkan AYDIN 7- Gül Seval ÖZKÖK

DENETLEME KURULU

ASİL YEDEK

1-Orhan KADIOĞLU 1- Mustafa ÖZTÜRK

2-Suat SOYDEMİR 2- Bekir CENGİZ

3-Erçin ULUSOY 3- A.Gafur TURAN

Manşetler

50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!