Kartepe Turizm Derneği eylem planı hazırlıyor

Bölgenin turizmle ilgili sorunları ve problemlerini masaya yatırarak çözümler üretmeye ve yapılması gereken eylem planlarını görüştü.

KOCAELI - Kartepe Turizm Derneği haftalık olağan toplantısında bir araya gelerek bölgenin turizm sorunları ve çözüm yollarını tartıştı. Haftalık olağan toplantı için bir araya gelen Kartepe Turizm Derneği ekibi, Kocaeli'nin turizminde önemli bir paya sahip olan Kartepe'nin sorunlarını masaya yatırdı.

BÖLGENİN TURİZM SORUNLARI

Dernek tarafından yapılan açıklamada şunlar denildi; "Kartepe Turizm Derneği olarak haftalık toplantımızı yaptık. Kartepe Derbent Mahallesi’nde Kartepe Belediyemiz tarafından açılan kahvaltı evinde buluştuk. Bölgenin turizmle ilgili sorunları ve problemlerini masaya yatırarak çözümler üretmeye ve yapılması gereken eylem planlarını görüştü.

AKSAKLIKLAR EN AZA İNDİRİLECEK

Kar turizmi gelmeden önce gerekli önlemleri alarak aksaklıkların en aza indirilmesinde neler yapılabileceğini görüştük. Daha sonra bölgede yeni açılan işletmeleri toplu olarak ziyaret edip hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi ilettik."

Manşetler

Miniatürk’te “Bahara Merhaba” festivali başlıyor
Havayolları, jet yakıtı fiyatı nedeniyle 13 bin uçuşu iptal etti
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında vize muafiyeti anlaşması
Balear Adaları'nda turistlere ulaşım dolandırıcılığı
Side Güney Bazalikası inanç turizmi merkezi oldu!
Yarım Asırlık Bir Keşif Yolculuğu Meşher'de Başlıyor
Yolcu gemisindeki 3 hasta tahliye edildi
İspanya 2030 Turizm için iki yıllık planını hazırlıyor
Türkiye ile KKTC arasında turizm vurgusu öne çıktı
Brüksel Havayolları jet yakıtı krizi baskısı altında