Kar yağışı ile sömestre sevinci

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı, sömestr tatiline hazırlık yapan acenta ve otelcileri sevindirdi. Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken’e rezervasyonlar başladı.

İSTANBUL- Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı, sömestr tatiline hazırlık yapan acenta ve otelcileri sevindirdi. Hız kesmeden devam eden kar yağışı nedeniyle, başta Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken’e sömestr tatili için rezervasyonlar başladı.

Pronto Tour Genel Müdürü Ali Onaran, “Geçen yıl çok kötüydü. Bu sezon 2005 yılının satışlarını geçmek arzusundayız. Sömestr tatilinde yurtiçi tüm kayak bölgelerinde 35 bin-40 bin, yurtdışında da 5-6 bin kişinin tatil yapacağını tahmin ediyorum” dedi.

ETS Tur Yurtiçi Operasyon Müdürü Suat Özbek ise Uludağ ve Kartalkaya olmak üzere büyük şehirlere yakın kayak merkezlerine artan bir ilginin olduğu söyledi.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu