Kappa Tur, ofis partisi ile 2023’e “Merhaba” dedi

Kappa Tur’un 2022’ye veda partisinde tüm çalışanlar, 2023 yılının sağlık, bereket, barış, adalet ve demokrasi getirmesini dilediler.

İSTANBUL- Türkiye’nin önemli tur operatörlerinden Kappa Tur, tüm çalışanlarının katıldığı ofis partisi ile 2023’e “Merhaba” dedi. Kappa Tur ailesinin “babası” Demir İşçil, "annesi" Tülay İşçil, Genel Müdür Orhan İşçil ile “torun” Larissa’nın katıldığı 2022’ye veda partisinde tüm çalışanlar, 2023 yılının sağlık, bereket, barış, adalet ve demokrasi getirmesini dilediler.




Kappa Tur Genel Müdürü Orhan İşçil 2023’ün tüm turizm sektörüne güzel gürler getirmesini dilerken “Yeni yılda misafirlerimize yeni sürpriz seyahatler hazırmlıyoruz. Kappa Tur olarak herkesi gezdirmek bizleri mutlu ediyor” dedi.


Babaanne Tülay İşçil, torunu Larissa'yı kucağından indirmedi.
 

Manşetler

Adalara giden Türk turist sayısı 1,5 milyona ulaştı
CNN'den ayran analizi: Gerçek bir Türk deneyimi
Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu