İSTANBUL- Türkiye'nin peribacaları, sıcak hava balon turları ve kayadan oyma mekanları ile ünlü Kapadokya bölgesinin tanıtımına Türk Havayolları (THY) A.O'dan da destek geldi.
THY Nevşehir Satış Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 7-11 Ağustos tarihleri arasında Hindistan'dan Türkiye'ye THY A.O. Delhi-Mumbai satış müdürlükleri, Nevşehir Satış Müdürlüğü ve Dorak Turizm A.Ş. ile ortaklaşa İstanbul ve Kapadokya tanıtım turu gerçekleştirildiği belirtildi.
Tanıtım amaçlı yapılan programın, Hindistan turizm sektörü, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin karar birimleri ve müdürleri ile THY A.O. sponsorluğunda gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, "Etkinliğin sonunda programımız amacına ulaşmış olup misafirlerimiz Türkiye’deki ziyaretlerinden çok memnun olarak ayrılmışlardır. Özellikle Kapadokya bölgemizin hem tarih kokan mekanları hem de eşsiz peribacalarını ve taş evleri, taş otellerinin ayrıcalıklarını ülkelerinde görülmeye değer yerler dahilinde reklamını yapacaklarını belirtmişlerdir. Karşılıklı olarak tanıtım faaliyetlerimiz yurt içi yurt dışı ziyaretler ve etkinliklerle devam edeceği bildirilmiştir" denildi.
Manşetler
Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?