BERLİN- Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek ''ITB Berlin Turizm Fuarı''nda Kapadokya tanıtılacak. Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği Genel Sekreteri Nazif Demir, Berlin'de bu yıl 45'incisi düzenlenecek olan ''ITB Berlin Turizm Fuarı''nın 8-13 Mart 2011 tarihleri arsında gerçekleştirileceğini ve fuara yaklaşık 150 ülkeden katılım olacağını kaydetti.
Türkiye'nin de tanıtımının yapılacağı fuarda, Nevşehir ve Kapadokya yöresi olarak stant açacaklarını duyuran Demir, fuara Nevşehir'den İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar ile Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Ahmet Tok'un da katılacağını söyledi.
Fuara, Vali Abdurrahman Savaş'ın da katılmasının beklendiğini ifade eden Demir, fuar süresince ziyaretçilere Kapadokya yöresinin tarihi turistik değerlerini anlatıp tanıtacaklarını ve bölgeyi tanıtan çeşitli envanterler dağıtacaklarını dile getirdi.
Son yıllarda Kapadokya'nın tanıtımına büyük önem verdiklerini ve mümkün olduğunca bu gibi turizm fuarlarına katıldıklarını belirten Demir, ''ITB Berlin Turizm Fuarı''nın da turizm açısında önemli fuarlardan biri olduğunu vurguladı.
Manşetler
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!