MANAVGAT- Turizm haftası dolayısıyla Manavgat Kız Meslek Lisesi'nde konuşan Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (SİDE TUDER) Başkanı Cengiz Haydar Barut, Kaliteli bir Turizm için eğitimli Personelin ilk şartlardan biri olduğunu söyledi.
Eğitim görmüş her departman çalışanının Turizm de memnuniyeti ve kaliteyi artıracağından emin olduğunu ifade eden Barut, mesleki eğitimden geçen Personelin daima daha ileriyi görmesi gerektiğini ve bu amaçla yoluna devam etmesinin hem kendisi için hem çalıştığı tesis için hem de ülke Turizmi için faydalı olacağını sözlerine ekledi.
Manavgat geneli'nde yüksek sezonda ortalama 60 bin personelin üzerinde çalışan olduğu , bu çalışan sayısı nın kış aylarında da işlerine devam etmesi için bölge de kış turizmi için gereken kriterlere değinen dernek başkanı, bu şekilde rekor rakamlara imza atılacağından kuşku duymadığını belirtti. Çeşitli etkinliklerle devam eden okuldaki turizm haftası kutlamalarında Başkan Barut, mansiyon ödülünü kazanan öğrenciye teşekkür belgesini sundu.
Manşetler
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”