Kadir Topbaş'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Koronavirüs tedavisi gören İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

İSTANBUL- Koronavirüs tedavisi gören İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İstanbul Büyükşehir eski  Belediye Başkanı Topbaş, kaldırıldığı özel hastanede 16 Kasım'dan bu yana koronavirüs tedavisi görüyor. Yaklaşık 40 gündür hastanede yatan Topbaş'ın tedavisi entübe edilerek devam ediyor.
16 Kasım'da hastaneye kaldırılan Topbaş'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan oğlu Mustafa Ömer Topbaş, "Babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı. Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar. Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah’ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Selam ve dua ile Allah’a emanet olun" demişti.

Manşetler

İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı