Kadın Eyfel Kulesi ile evlendi

Cansız varlıklara fetişist duygular besleyen Erika La Tour Eiffel (37) isimli kadın, Eyfel Kulesi'ne olan aşkını, bağlılığını ve itaatkarlığını ilan etti.

LONDRA - Amerika'nın San Francisco şehrinde yaşayan ve soyadını değiştirerek Eiffel (Eyfel) yapan, cansız varlıklara fetişist duygular besleyen Erika La Tour Eiffel (37) isimli kadın, birkaç samimi arkadaşının da hazır bulunduğu bir seremoniyle Eyfel Kulesi'ne olan aşkını, bağlılığını ve itaatkarlığını ilan etti.



İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'nin dikkat çekici bulduğu tuhaf haberin kahramanı Erika'nın eskiden asker olduğu, cansız objelere olan ilk tutkusunun kendisini okçuluk müsabakalarında dereceye sokan yay olduğu, daha sonra Berlin Duvarı'na ilgi duyduğu, bir ara yatak odasında bir bahçe çitinin parçasıyla vakit geçirdiği, şimdi ise Eyfel Kulesi hayranı olduğu kaydedildi.
Kendisine bu davranışın nasıl bir duygu olduğu sorulduğunda Erika alışılmışın dışında, gayet ilginç olayı şöyle yorumladı: "Nasıl olurda bir anne-baba dünyaya çocuk getirir ve onu sevmez? İşte ben böyle bir ailenin mutsuz çocuğu olarak doğdum. Önce üvey ağabeyimin tacizine uğradım, sonra yetimhaneye terk edildim. Şayet bugün bu haldeysem, geçmişin unutulmaz yaraları sebebiyledir. Ama alıştım artık. Kendimi zorla değiştirmeye niyetim yok."

Manşetler

AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor