Jennifer Lopez'i İstinye Park'ta Chanel'e almadılar

Dünyaca ünlü star Jennifer Lopez, Yenikapı'daki konser için geldiği İstanbul'da alışveriş için İstinye Park'a gitti. Lopez'i tanımayan Chanel'in güvenlik görevlisi "Doluyuz" diyerek ünlü sanatçıyı içeri almadı.

İSTANBUL- Dünyaca ünlü star Jennifer Lopez, Yenikapı'daki konser için geldiği İstanbul'da alışveriş için İstinye Park'a gitti. Lopez'i tanımayan Chanel'in güvenlik görevlisi "Doluyuz" diyerek ünlü sanatçıyı içeri almadı. Bu geri çevirmeyi sorun etmeyen Lopez, "Tamam, sorun değil" diyerek döndü. Ünlü yıldız Jennifer Lopez, Yenikapı Festival Park'ta vereceği konser öncesinde İstanbul'da stres attı. Lopez, alışveriş için İstinye Park'a gitti. 

CHANEL GÖREVLİSİ 'DOLUYUZ' DİYEREK İÇERİ ALMADI

Alışveriş mağazalarını gezen JLo, Fransız moda evi Chanel'in mağazasına da girmek istedi. Ancak güvenlik görevlisi, "Doluyuz" diyerek ünlü sanatçıyı içeri almadı. 

'TAMAM, SORUN DEĞİL'

Güvenlik görevlisinin kendisini tanımamasını sorun etmeyen Jennifer Lopez "Tamam, sorun değil" diyerek geri döndü. 

CELINE VE BEYMEN'DE 3 SAAT GEÇİRDİ

Hemen yandaki Celine mağazasına ve ardından da Beymen'e giren ünlü şarkıcı, tam üç saat geçirdiği her iki mağazadan da onbinlerce dolarlık alışveriş yaptı. 

YENİDEN DAVETE RET CEVABI

İstinye Park'tan ayrılmadan önce Lopez'in yanına gelen ve mağazaya davet eden Chanel güvenlik görevlisi bu kez ret cevabı aldı.

Manşetler

Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
İTF 2026, Türkiye turizmine ivme kazandıracak
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!
Air Astana, yapay zeka destekli yönetime geçti