KEMER - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı(BAKA) ve Antalya Valiliğinin ortak organizasyonu ile sürdürülebilir turizm ve bölge ağırlıklı yeni tur programlarının oluşturulması amacıyla Antalya'ya gelen Japonya Seyahat Acenteleri Birliği (JATA) Yönetim Kurulu üyeleri Kemer'e de gelerek Olympos Teleferik ile 2365 mt.ye çıktılar.Zirveden kuşbakışı manzarayı izleyen konuk Japon heyet bol bol fotoğraf çekerken, birlikte objektiflere poz verdiler.
Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, " BAKA ve Valiliğimizin bölgemizin tanıtımı açısından gerçekleştirdiği organizasyonlardan birisi olan bu organizasyon için Antalya'ya gelen Japonya Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyelerini zirvede misafir ettik. Bölgemizde daha çok Japon turist görmek istiyor ve onları burada en iyi şekilde ağırlayacağımızı bilmelerini istiyoruz" dedi.
Japonya turizminin en önemli kurumu olan JATA'nın Yönetim Kurulu üyeleri Antalya’nın turizm açısından çok zengin bir yer olduğuna dikkat çekerlerken, Olympos Teleferik’in de bu zenginlikte önemli bir yer tuttuğunu söylediler.
Halil ÖNCÜ
Manşetler
İstanbul’un Atlantis’i: Sular altındaki "Lanetli" 10. ada Vordonisi!
ITB Berlin: Savaşın gölgesinde diyalog ve dayanıklılık gösterdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
Raylar üzerinde “mermi trenler” seyahati değiştiriyor
Dünyada en çok turist öldürülen, güvensiz şehirler
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti