Japon ANA Havayolları’nın GSA'yi Gözen GSA oldu

All Nippon Airways (ANA)’in Türkiye’deki tüm satış ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi adına tek yetkili temsilcisi Gözen GSA oldu.

İSTANBUL - 1 Kasım 2024 itibarıyla, Japonya’nın beş yıldızlı havayolu şirketi All Nippon Airways (ANA)’in Türkiye’deki tüm satış ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi adına tek yetkili temsilcisi Gözen GSA oldu.

Gözen GSA, geniş portföyü, güçlü müşteri hizmetleri desteği ve diğer Gözen Holding iştirakleri ile bölgenin önde gelen havacılık şirketleri arasında yer alıyor.

Şubat 2025’te Türkiye uçuşları başlıyor

Japonya'nın en önemli taşıyıcılarından biri olan All Nippon Airways (ANA), İstanbul Havalimanı'na 12 Şubat 2025'te uçmaya başlayacak. Tokyo Haneda Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak uçuşlar Boeing 787-800 tipi uçaklar ile haftanın 3 günü karşılıklı gerçekleştirilecek.

Toplam uçak filosu 236 olan All Nippon Airways'in , 50 iç hat , 36 uluslararası seferi bulunmaktadır.

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi