İzmir’in en çok göç alan ilçesi, akın akın emekli geliyor

İzmir’in en çok göç alan ilçesi Seferihisar oldu. Seferihisar’ı, durumu iyi olan emekliler tercih ediyor.

İZMİR - Sakin şehir Seferihisar, son dönemlerin gözde tatil beldelerinden biri oldu. Özellikle Seferihisar’a İstanbul’dan yoğun bir göç geliyor. Doğal güzellikleri ve eşsiz plajlarıyla turizminde son yıllarda parlayan yıldızı oldu.
Özellikle durumu iyi olan emeklilerin tercih ettiği Seferihisar, emeklilerin arzu ettiği sakin yaşamı sunuyor. Stresten ve kalabalıktan uzak kalmak isteyenlerin gözde mekanı haline gelen ilçenin nüfusu hızlı bir şekilde artıyor.
Sosyal aktivitelerin çok olması ve diğer turistik ilçelere göre daha uygun yaşam koşulları, Seferihisar’ın çekim merkezi olmasına yol açıyor.

Manşetler

Amerika'da atıştırmalıklar öğünlerin yerini alıyor
Dünyanın en işlek havalimanı yine Atlanta
Xanthos, UNESCO Listesi'nde 38 yılı geride bıraktı
Dubai yakınını davet edene 3 bin dirhem teşvik veriyor
IATA, Dünya Yolcu ve Finans Sempozyumu Makao'da
Rönesans ressamı Antonello da Messina'nın- dört eseri çalındı
Başkent Coffee Festival’de üç gün kahve kokacak
Bin yıllık miras: Özbekistan’ın ipek başkenti Margilan
Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!