İzmir 2017 İEF’de Rusya konuk

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Rusya'nın onur konuğu olması için çalıştıklarını, böylece Rusya ile ortak hareket eden ülkelerin de fuara geleceğini söyledi.

İZMİR- İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ağustos ayında gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Rusya'nın onur konuğu olması için çalıştıklarını, böylece Rusya ile ortak hareket eden ülkelerin de fuara geleceğini söyledi.

İzmir Ticaret Odası'nın Ocak ayı meclis toplantında konuşan Demirtaş, turizm konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Demirtaş, kentin turizmde yeniden yükselişe geçmesi için İzmir'in tanıtımını yapmak üzere uluslararası turizm fuarlarına, kurvaziyer ve kongre turizmine yönelik fuarlara katılacaklarını söyledi.

Yurtdışında gerçekleştirilen fuarları da değerlendireceklerini söyleyen Demirtaş, 19 ayrı fuara katılacaklarını belirtti. Ayrıca önümüzdeki Ağustos ayında düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) Rusya'nın onur konuğu olması için çalıştıklarını belirten Demirtaş, böylece Rusya ile ortak hareket eden ülkelerin de fuara çekilebileceğini söyledi.

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu