İsviçreli turizm yazarları buluştu

İsviçre Seyahat Yazarları Birliği’nin (ASSET) Genel Kurul Toplantısı’nda, bu yıl yaklaşık 40 üst düzey turizm yazarı Kapadokya’da buluştu.

NEVŞEHİR- İsviçre Seyahat Yazarları Birliği"nin (ASSET) her yıl farklı ülkelerde gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısı"nda, bu yıl yaklaşık 40 üst düzey turizm yazarı Kapadokya"da buluştu.
Kapadokya"nın atmosferi ve doğasına hayran kalan yazarlar, LykiaLodge Kapadokya"ya da övgüler yağdırdı.
Turizm ile ilgisi olanları bir araya getiren, bağımsız bir meslek grubu olan İsviçre Seyahat Yazarları Birliği, Genel Kurul Toplantısı"nı doğayla lüksü buluşturan LykiaLodge Kapadokya"da gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 üst düzey turizm yazarının katılımıyla gerçekleşen toplantı, bölgenin İsviçre basınında işlenmesi açısından son derece önem taşıyor.
Turizm yazarları genel kurul toplantısının ardından çıktıkları gezide Kapadokya"nın eşsiz doğasına hayranlıklarını dile getirdiler. Kapadokya ve çevresinin çok mistik ve fantastik bir dokuya sahip olduğunu belirten İsviçreli konuklar, deniz tatilinin yanı sıra Türkiye"yi turizm çeşitliliği açısından da zengin bulduklarını ve gördüklerinden çok etkilendiklerini kaydettiler.
Yöreyi mimarisinden yemeğine dek her yönüyle tanımak ve yaşamak isteyenler için ideal bir yer olan LykiaLodge, Türkiye turizmine katkılarını sürdürmeye devam ediyor.
Birçok uygarlığın beşiği olan Kapadokya"ya yer alan LykiaLodge, bulunduğu çevrenin doğal görünümüne uygun özgün mimarisi, güler yüzlü personeli ve mükemmel hizmet anlayışıyla, uzun yıllardır bölgeye gelen turistlere ev sahipliği yapmaktadır.
Toplam 40.000 m2'lik alan üzerinde kurulmuş olan LykiaLodge, Nevşehir ve Göreme'ye toplam 5 km mesafede ve oldukça merkezi konumdadır. 291 yatak kapasitesine sahip LykiaLodge'da toplam 146 klimalı oda bulunmaktadır. Özellikle yöresel yemekler konusunda misafirlere sınırsız seçenekler sunan LykiaLodge'da, uluslararası mutfakların sunulduğu özel geceler düzenlenmektedir.

Manşetler

En uzun rotalarda Airbus A380 ile uçmanın maliyeti nedir?
Virgin Australia’dan en uzun aktarmasız, 2800 mil uçuş
Airbus BelugaST #5 son uçuşuna hazırlanıyor
Müziğin ustaları '' Ustalara Saygı'' konseriyle anılacak!
Alanya Taşatan'da kar da mahsur kalan araçlar kurtarıldı
ETİK, TÜROFED: Turizm yasaklarla değil, rekabetle büyür
2025’te doğal afetler faturası 260 milyar dolara ulaştı
Çin’de sınır aşırı seyahatler 2025’te yüzde 14,2 arttı
Nevares Sarayı’nı lüks bir enoturizm merkezi oluyor
Geleceğin tatili: 100 yıl sonra nasıl seyahat edeceğiz?