İsveçli müzik grubu 2 bin 200 yıllık antik tiyatroda konser verdi

Kaş Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle "Tarih Sanatla Buluşuyor" etkinliği kapsamında Kaş'ta Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda konser verdi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
KAŞ/ANTALYA -
Antalya'nın Kaş ilçesinde kültür, tarih ve müzik 2 bin 200 yıllık antik tiyatroda yeniden hayat buldu. İsviçreli müzik grubu Animadivas ve Friends, Kaş Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle "Tarih Sanatla Buluşuyor" etkinliği kapsamında Kaş'ta Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda konser verdi. Konsere Kaş halkı ve Kaş'ta yerleşik yaşayan başta İngilizler ve farklı milletler yoğun ilgi gösterdi.

İsviçreli opera sanatçısı Sandra Werner ve piyanist Belina Kostadinova’nın sahne aldığı konseri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Etkinlik Koordinatörü Hale Ergin, Kaş Belediye Başkan Vekili Adil Arslan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Derya Özdemir de takip etti.

Belediye Başkan Vekili Adil Arslan, konserde opera, pop, standart ve folk müzik türlerindeki orijinal besteler, operet melodileri ve piyano sololarından oluşan repertuar ve Türkçe şarkıları müzikseverlerin beğenisine sunan müzisyenlere, çiçek takdim etti.

Manşetler

Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor