İstanbul'un ünlü oteline 1 ay kapatma kararı!

İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında 34 eğlence mekânı ve otele eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonların ardından İstanbul'un ünlü oteli hakkında da 1 ay kapatma kararı alındı.

İBTANBUL- İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında 34 eğlence mekânı ve otele eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonların ardından İstanbul'un ünlü oteli hakkında da 1 ay kapatma kararı alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü “uyuşturucu” soruşturması kapsamında 28 Aralık’ta İstanbul genelinde 34 eğlence mekânı ve otele eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonlarda çok sayıda yasaklı madde ele geçirilmişti. O mekanlardan üçü ise soruşturmada adı geçen ünlü isimlerin uğrak mekanı olarak biliniyordu.

Bebek otel de kaymakamlık kararıyla 1 ay kapatıldı

‘Bebek Otel’ isimli iş yerinde 2 parça halinde yaklaşık 2 gram kokain, 3 parça halinde likit esrar olduğu değerlendirilen madde, çeşitli uyuşturucu kullanma aparatları ile uyuşturucu bulaşığı olduğu değerlendirilen materyaller ele geçirilmişti. Etiler'de bulunan Amaya isimli mekanda da bir miktar kokain ele geçirildi. Kütüphane adlı işletme ise bazı şüphelilerin ifadelerinde uyuşturucu kullanımıyla anılmasıyla dosyaya girmişti.Suç unsuru tespit edilen Bebek Otel, Kütüphane ve Amaya isimli mekanlar kaymakamlık kararıyla 1 ay kapatıldı.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı