İSTANBUL- Türkiye"nin en büyük çatı ve yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, sanat ve kültür sponsorluklarına yeni bir halka ekledi. Kuruluşunun 15. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Onduline Avrasya, Avrupa Kültür Başkenti İstanbul adlı kitap yayınladı.
2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul"a destek olması amacıyla yayınlanan kitap 152 sayfadan oluşuyor. Fatma Orhan Durgut"un gökyüzünden çektikleri İstanbul fotoğrafları Hüseyin Sorgun"un metinleri ile zenginleştiriliyor.
3 medeniyete başkentlik yapan İstanbul"un tarihi ve turistik mekanları Tarihi yarımada ve Haliç, Galata-Pera, Boğaziçi, Anadolu Yakası, Adalar ve Modern İstanbul başlıkları altında toplanıyor.
Onduline Avrasya Yönetim Kururlu Başkanı Burhan Karahan, Onduline Avrasya"nın 15. yılı olduğunu belirterek İstanbul Avrupa Kültür Başkenti ünvanını taşıyacağı 2010 yılına özel hazırladığımız "Avrupa Kültür Başkenti İstanbul" kitabımızla İstanbul"umuza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onduline Avrasya olarak her zaman sanat ve sanatçılarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz dedi.
İstanbul Senfoni Orkestrasının yılbaşı konserine de katkıda bulunan Onduline Avrasya"nın, kültüre, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceği bildirildi.
Manşetler
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı