İstanbul Turizm Müdürü Coşan

Ahmet Emre Bilgili'nin AK Parti’den milletvekili adayı olarak istifga edince İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekilliği'ne Hüseyin Gazi Coşan getirildi.

İSTANBUL- İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekilliği'ne Hüseyin Gazi Coşan getirildi. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili'nin AK Parti’den Adana Kozan milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti.

İstanbul'un yeni İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliği görevine Hüseyin Gazi Coşan getirildi. Daha önce İstanbul’da önemli görevlerde bulunan Hüseyin Gazi Coşan, Berlin Kültür ve Turizm Ataşesi olarak görev aldığı sırada, ITB Berlin'de yaptığı başarılı çalışmalarla yıldızı parlamıştı.
ITB Turizm Fuarı'nda Türk turizmciler tarafından büyük takdir toplamıştı. Geçtiğimiz aralık ayında görev süresi dolan Coşan, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı olarak Türkiye'ye dönmüştü.

 

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi