İstanbul trafiği rahatlayacak. Gişeler kalkıyor, SGS geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişelerin kaldırılacağı bir sistem üzerinde çalışıyor.Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak

İSTANBUL - İstanbul'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. Vatandaşlar günün her saati trafik olmasından dolayı şikayetçi. Son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişelerin kaldırılacağı bir sistem üzerinde çalışıyor.
Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak

İstanbul’da trafik sorunu her geçen gün daha da artıyor. Artık belli saatlerde değil her saat, her dakikada trafik var diyebiliriz. Trafiği etkileyen unsurlar Ulaştırma Bakanlığı'nın gündeminde. Şehir içi eski gişeler kaldırılacak, serbest geçiş sistemi (SGS) devreye alınacak. İşte detaylar... 

Otoyolda, ara sokaklarda, kısacası İstanbul’un her yerinde trafik var. Otomobiller zor ilerliyor bu çile sinirleri geriyor. İstanbul’un en önemli yollarından biri TEM otoyolu, günün her saatinde trafik oluşuyor. TEM otoyolunda şehrin merkrezine girişlerde gişeler var. En fazla trafik işte bu noktalarda oluşuyor. 

Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...Haberi Görüntüle

Ulaştırma Bakanlığı İstanbul’da trafik akış düzensizliğini ortadan kaldırmak ve trafik akışının kesintisiz devam etmesi için otoyollarda gişesiz ücret toplanmasını sağlayacak serbest geçiş sistemini (SGS) devreye alıyor. 

Ev hanımlarına emeklilikte yaş şartı ve prim detayı! Kim ne kadar ödeyecek?Haberi Görüntüle

Kaldırılacak gişelerden bir tanesi de Ispartakule’de bulunan gişe. Ulaştırma Bakanlığı gişeyi kaldıracak ve yerine serbest geçiş sistemini konumlandıracak.
Samandıra, Avcılar ve Hadımköy’deki gişelerin kaldırılması ile birlikte daha hızlı ve güvenli geçiş hedefleniyor. İstanbul’da Mahmutbey gişeleri de geçmişte eski tür gişelerdendi. Bakanlık gişeleri kaldırdı yerine SGS’yi kurdu.  Mahmutbey gişelerde trafiğin eski günlerine göre azaldığı görüldü.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi