İstanbul Havalimanı'nda simsarlara önlem 

İstanbul Havalimanı'nda hanutçuluk, çığırtkanlık ve bagaj simsarlığının önüne geçmek için bir dizi önlemler alındı.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda iç ve dış hat terminallerinde hanutçuluk, çığırtkanlık ve bagaj simsarlığı yaptığı tespit edilen kişi veya kişiler hakkında para cezası veriliyor.

İstanbul Havalimanı'nda hanutçuluk, çığırtkanlık ve bagaj simsarlığının önüne geçmek için bir dizi önlemler alındı.

İstanbul Mülki İdare Amirliği, bu tür davranışlarda bulunan kişilere izin vermeyeceklerini ve polis tarafından tespit edilen kişilere hem adli hem de idari cezalar vereceklerini açıklamıştı.

320 LİRA PARA CEZASI

Alınan tedbirler doğrultusunda ayrıca iç ve dış hat geliş katında bulunan tüm turizm acenteleri, araba kiralama firmaları ve benzeri işletmelerin çalışanlarının, sadece kendilerine ait büroların içinde bulunacakları bildirilmişti. Yapılan çalışmalar kapsamında bu tür davranışlarda bulunan kişiler, polis tarafından tespit ediliyor. Belirlenen kişi veya kişiler karakola götürülüp, haklarında işlem yapılarak 320 TL idari para cezası uygulanıyor.

Facebook'ta paylaş

Twitter'da paylaş

Google+'da paylaş

Yorum Yap

Bu reklam google tarafından sağlanıyor?

YORUMLAR (üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)

ÜYE OL veya GİRİŞ YAP

Manşetler

CNN'den ayran analizi: Gerçek bir Türk deneyimi
Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu