İran'dan sonra Afganistan seferleri de durduruldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak İran'dan sonra Afganistan'a yapılan uçuşların da Türkiye tarafından askıya alındığını duyurdu.

ANKARA- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak İran'dan sonra Afganistan'a yapılan uçuşların da Türkiye tarafından askıya alındığını duyurdu. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İran ve Afganistan'a yapılan uçuşların askıya alındığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kovid-19 süreci kapsamında tedbir amaçlı İran ve Afganistan'a yapılan uçuşlar ülkemiz tarafından askıya alınmıştır" ifadesine yer verildi.

İran Sivil Havacılık Kurumu'nun Sözcüsü Rıza Caferzade, Türkiye'nin uçuşları dün (cumartesi) askıya aldığını açıklamıştı.

Manşetler

Bin yıllık miras: Özbekistan’ın ipek başkenti Margilan
Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor