İngiltere’nin şeriat uyumlu ilk havayolu şirketi

Londra Havaalanında tuvalet temizliği yapan Bangladeş doğumlu göçmen Kazi Şafur Rahman, din ahlakına uygun  bir havayolu şirketi kurdu

LONDRA- Kadınlar için alkol, domuz eti ve sımsıkı kıyafetler yok. Londra Havaalanında tuvalet temizliği yapan Bangladeş doğumlu göçmen Kazi Şafur Rahman, din ahlakına uygun  bir havayolu şirketi kurdu. Havayolu, helal uçak içi yemeklerle birlikte bir dizi geleneksel İslami kural izleyecek.

Kazi, bankacılarla müzakerelerde bulunduktan sonra, 500.000 £ topladı ve 72 kişilik bir turboprop uçak için 60.000 £  aylık kira sözleşmesi imzaladı.


Havayolu sektörüne girmek, özellikle havacılık tecrübesi olmayan bir kişi için kolay olmamasına rağmen, kendisini “helal Richard Branson” olarak adlandırıyor.

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”