LONDRA- İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yaptığı açıklamada 5 Kasım’da başlayan ulusal çaptaki 2’nci karantinanın 2 Aralık’ta kaldırılacağını bildirdi. Johnson, insanların dışarıda artık 6 kişiyi geçmeyecek şekilde buluşabileceğini kaydetti.
Toplu ibadete ve düğünlere yeniden izin vereceklerini, temel olmayan ürünlerin satıldığı mağazalar, spor salonları, eğlence tesisleri ve kuaförlerin ülke genelinde yeniden açılacağını bildiren Johnson, 2 Aralık sonrası 3 aşamalı mücadele planına geçeceklerini duyurdu.
İlk aşamada insanlardan mümkünse evden çalışmalarının isteneceğini belirten Johnson, bu aşamalarda restoran ve barların artık saat 22.00’de değil 23.00’te kapanacağını ve sınırlı sayıda seyircinin statlara alınabileceğini açıkladı. (avrupahaberi.com)
Manşetler
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I