IndiGo CEO'su, büyüme stratejisi değişmeden kalacaktır

IndiGo’nun CEO’su Ronojoy Dutta büyüme stratejisinin değişmeden kalacağını, ancak sorunlar çözülmezse şirket içinde farklılıklar olabileceğini söyledi.

YENİ DELHİ – Türkiye uçuşlarına başlayan Hindistan’ın en büyük havayolu şirketi olan IndiGo’nun CEO’su Ronojoy Dutta büyüme stratejisinin değişmeden kalacağını, ancak sorunlar çözülmezse şirket içinde farklılıklar olabileceğini söyledi.

Ronojoy Dutta şirketin “sorunları çözme konusunda büyük bir geçmişi” olduğunu ve büyüme stratejisinin değişmeden kaldığını belirtirken “Hepimiz biliyoruz, güçlü ve iyi yönetilen herhangi bir şirkette her zaman farklılıklar olacağını” dedi.

YÖNETİMDE DEĞİŞİM
Ekim ayında sona erecek olan anlaşmaya göre, Bhatia’nın holding şirketi olan InterGlobe Enterprises (IGE) 'a, genel müdür, genel müdür ve şirket başkanı dahil olmak üzere başkan ve kilit yönetici personel atama hakkını veriyor. Ayrıca biri emekli olmayacak üç bağımsız olmayan müdürü aday gösterme hakkına sahip bulunuyor. Açıklamada Dutta, Gangwal’a ailesini ve temsilcisini temsil eden RG Group’un “ilgisi veya arzusu olmadığını” söylediğini söyledi.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı