İZMİR- Çekme tekneler için 30, karavanlar için de 161 park alanının yer aldığı İnciraltı Tekne ve Karavan Parkı, karavancıların gözdesi oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN AŞ tarafından işletilen İnciraltı Tekne ve Karavan Parkı, tam kapasite ile hizmet veriyor. Doğayla iç içe oluşu, şehir merkezine yakın konumu ile karavan sahiplerinin gözdesi olan park; tuvalet, duş ve mutfak imkânları ile konaklamalı misafirler için de tercih sebebi oluyor.
“Çok memnunum”Karavan parkı açıldığı ilk günlerden bu yana kullanan Uğur Tüfekçioğlu, “Manisalıyım ve emekliyim. Haftanın iki-üç gününü dostlarımla burada değerlendiriyorum. Karavan Park şehrin hem içinde hem de dışında. Ormanın içinde gibiyiz, arkamız da deniz. Güvenlik kameraları var, güvenlik personeli var. Duş, mutfak ve tuvalet de faaliyete geçti. Çok memnunum” diye konuştu.
“Keyifli bir ortam var”Tüfekçioğlu’nun arkadaşı Hakan Özkan da “Arkadaşım gibi ben de emekliyim ve boş zamanlarımda onu karavanında ziyaret ediyorum. Keyifli bir ortam var. Hem deniz hem ormana yakın. Yan tarafımız Kuş Cenneti. Tuvaletlerimiz, duşumuz da var. Benim de karavanım var. Yakında ben de buraya geleceğim” ifadelerini kullandı.
“Çocuğumuzun oynayabileceği alan var”Eşi ve kızıyla karavan parkta konaklayan Özlem Gönen, “İki aydır karavanda kalıyoruz. Bize böyle bir yer sunduğu için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Karavanımız güvende. Bir yere gidince karavanımıza bir şey mi oldu diye düşünmüyoruz. Yürüyüş ve bisiklet yeri var. Çocuğumuzun oynayabileceği alan var. Bu açıdan çok iyi” sözlerine yer verdi.
Manşetler
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!
Türkiye’nin 2025 mutfak merakı; viraller, yöreler, egzotikler