İlker Aycı’nın yeni durağı Oman Air oldu

Oman Air’in Aycı’nın yönetim kurulu üyesi olduğunu sitesinden şu ifadelerle duyurdu: “Yeni Yönetim Kurulu Üyemizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

İSTANBUL - THY’nin bir önceki dönem Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı Oman Air Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Tecrübeli havayolu profesyonellerinden rüya takım (dream team) kuran Oman Air’de Aycı dışında 3 eski havayolu CEO’su daha bulunuyor.
Aycı’nın yakında göreve başlayacağı belirtiliyor. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı görevinden ayrıldıktan sonra İlker Aycı’nın ismi Air India CEO’luğu ile gündeme gelmiş, bu görevine çeşitli sebeplerden başlayamamıştı. Aycı daha sonra özelleştirme aşamasında olan Özbekistan Havayollarına danışmanlık hizmet veremeye başlamıştı.

Oman Air’in Aycı’nın yönetim kurulu üyesi olduğunu sitesinden şu ifadelerle duyurdu: “Yeni Yönetim Kurulu Üyemizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Havayolu ve sigorta sektörlerinde onlarca yıllık deneyime sahip olan Sayın Aycı, İcra Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı olarak görev yaptığı Türk Hava Yolları’nın başarılı küresel büyümesinde oynadığı rol nedeniyle takdir edilmektedir.” Oman Air bölgede etkin bir havacılık rolü üstlenmek ve ülkeye daha fazla turist çekmek için uzun bir süredir atılımlar yapıyor.

Manşetler

Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi