İlker Aycı Havacılık Sektörüne Geri Döndü

Türk Hava Yolları eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılık sektörüne geri döndü.

İSTANBUL - Türk Hava Yolları eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılık sektörüne geri döndü. AirportHaber geçtiğimiz Kasım ayında duyurduğu haberle, Aycı'nın sivil havacılık sektörüne dönüş amacıyla Özbekistan Havayolları için görüşmeler yaptığını duyurmuştu. 

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı basın servisi, İlker Aycı ve ekibi tarafından Özbekistan Havayolları'nın dönüşümü için geçtiğimiz gün Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'e sunum yaptığı belirtildi.


Yapılan açıklamada, İlker Aycı dönemiyle birlikte Özbekistan Havayolları'nın uçak filosunun ve hizmet kalitesinin artırılması, kargo taşımacılığı ağının genişletilmesi planlanıyor.

İlerleyen zamanlarda ise yabancı yatırımcıların katılımıyla, havayolunun özelleştirilmesi bekleniyor.

İlker Aycı'nın Özbekistan Havayolları'nda tam olarak hangi pozisyonda göreve başladığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

AIR INDIA MACERASI BAŞLAMADAN BİTMİŞTİ

Öte yandan İlker Aycı, Türk Hava Yolları'ndan ayrıldıktan sonra Hindistanlı TATA Group bünyesindeki Air India ile de CEO'luk için görüşmeler yapmış ancak daha sonra ülkede muhalefetin konuyu gündeme getirmesiyle Air India'nın teklifini reddetmek zorunda kalmıştı.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi