İlk Boeing 737-800 GetJet Havayolları Filosuna Katıldı

GetJet Airlines, 189 koltuklu tek bir ekonomi sınıfı kabine sahip bir Boeing 737-800 ekleyerek filosunu genişletiyor.

VILNIUS / LİTVANYA- IOSA onaylı bir Litvanya ACMI ve charter taşıyıcısı olan GetJet Airlines, 189 koltuklu tek bir ekonomi sınıfı kabine sahip bir Boeing 737-800 ekleyerek filosunu genişletiyor. Litvanya tescilli LY-UNO’yu taşıyan uçak, Baltık ülkelerindeki herhangi bir taşıyıcı tarafından işletilen türünün tek Boeing 737’sidir.

LY-UNO’nun tanıtılmasının ardından GetJet Havayolları, filosuna dört Boeing 737-800 ünitesi daha ekledi ve bu yaz teslim edilmesi planlanan iki uçak (kuyruk numaraları LY-DUO, LY-TRE), 2 adet daha piyasaya sürülmeden önce 2022’nin 4. çeyreğine kadar birimlerin tümü, öncelikle ACMI operasyonları için küresel olarak müşterilere sunulacak. 2004 yılında üretilen uçak (MSN 33801) 25 Haziran 2022’de Litvanyalı taşıyıcının çağrı işaretini kullanarak ticari hizmete girdi ve Vilnius ile Heraklion arasında uçuşlar gerçekleştirdi.

‘GetJet Havayolları, 2016 yılında 737 Classic ile ilk ticari uçuşumuzu gerçekleştirerek, tarihsel olarak Boeing uçaklarını filo stratejimizin ayrılmaz bir parçası olarak dahil etti. Bugün, Boeing 737 NG’yi siz değerli müşterilerimize hizmet edecek bir uçakla tanıştırmaktan gurur duyuyoruz. Dünya çapında ACMI müşterileri. GetJet Airlines CEO’su Rūta Kulvinskaitė, beş 737-800 ünitemizin ilkini teslim aldıktan sonra, GetJet Airlines, müşterilerimizin yaz talebindeki bu artıştan yararlanmak için ihtiyaç duydukları yetenekleri sunmaya hazır” dedi.

GetJet Airlines, 2016 yılından bu yana ACMI ve charter hizmetleri sunan bir Litvanya havayolu şirketidir. GetJet Airlines, Airbus A320 ve Boeing 737 NG tipi uçaklardan oluşan bir filo işletmektedir. Şirket, Wizz Air, Corendon Airlines, Norveç, LOT, Finnair, Spice Jet ve diğerleri dahil olmak üzere havayollarına ve tur operatörlerine dünya çapında wetlease ve charter hizmetleri sunmaktadır.

Manşetler

50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!