ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge çerçevesinde Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan vb. etkinliklere müsaade edilmemesine ilişkin bir karar aldı.
Karara göre, ancak nikah merasimi şeklinde yapılabilecek olan düğünler ve nikahlar en fazla 1 saat süre içerisinde tamamlanacak. Nikah merasimi şeklinde düğün veya nikah yapılacak düğün salonlarında, sandalye ve koltuk düzeni fiziki mesafe koşullarına uygun olacak. Dans ve oyun pisti alanları kapatılacak.
Nikah merasimi şeklinde yapılacak düğünler ile nikahlarda oyun oynanması, dans edilmesi ve toplu yemek verilmesi de dahil olmak üzere her türlü yiyecek- içecek servisi/ikramı (paketli su servisi hariç) yapılamayacak.
Manşetler
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı
Gurme pazarında Çin rakiplerini geride bıraktı
13 günlük savaşın Türkiye'ye maliyeti 30 milyar doları aştı
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin aylığı 2 milyon 416 Bin TL