İkinci Bursa Turizm Fuari Merinos’ta gerçekleştirildi

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Bursa’da düzenlenen ve büyük ilgi gören Bursa Turizm Fuarı’nın ikincisi, Network Fuarcılık tarafından düzenlendi.

BURSA –Bursa’nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri haline gelen Bursa Turizm Fuarı’nın (BUTUR) ikincisi 19-21 Eylül tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.Geçtiğimiz yılın ekim ayında Bursa’da düzenlenen ve büyük ilgi gören Bursa Turizm Fuarı’nın ikincisi, Network Fuarcılık tarafından düzenlendi.

Yaptığı profesyonellere yönelik ulusal çapta ihtisas fuarları ile alıcı ve satıcıları buluşturan Network Fuarcılık, Genel Müdürü Hasan Eker, “2. Bursa Turizm Fuarı, Türkiye’deki turizm sektöründe önemli bir eksiklik olan acenteler ile otellerin buluştuğu, profesyonel bir fuar açığını kapamak hedefiyle organize edilmektedir. Ulusal İhtisas Fuarı niteliğindeki fuarımızda sadece, oteller, kongre merkezleri ve havayolu şirketleri stant açtılar; seyahat acenteleri ve tur operatörleri de ziyaretçilerimiz oldu.” dedi.

“FUARA KATıLAN FIRMALARA ÜCRETSIZ BURSA TURU”

Bursa’nın böyle bir fuara ev sahipliği yapmasının önemli olduğuna vurgu yapan Eker, “Geçen yıl fuara katılan firmalarımızla yaptığımız değerlendirmeler sonrasında gelen talepleri de dikkate alarak, fuarımızı, bu yıl tekrar düzenlemeye karar verdik. Geçen yıla oranla çok daha iyi bir fuar hazırlamaya çalıştık. Her geçen yıl daha da iyi olacaktır. İkincisini gerçekleştirdiğimiz fuarımızda da, ziyaretçilerimizin ve katılımcılarımızın çok memnun kaldığını memnuniyetle gördük” ifadelerini kullandı.

Fuarı ziyaret eden acenteler ve kurumsal şirket yetkilileri için her gün 16.00-19.00 arası 3 adet ücretsiz Bursa turu da düzenlendi. Bu tura katılanlar Cumalıkızık, Gölyazı, Ulucami, Kozahan, Kapalıçarşı gibi tarihi bölgeleri ziyaret etme olanağı buldu.


Manşetler

AJet'te yeni bagaj kuralına uymayana 50 Euro Ceza
Milyonluk yatlar Yenikapı’ya demirledi
7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı
Mevlana, vuslatının 752'nci yılında Antalya'da anıldı
Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor