İki yıl içinde Kemer Ters Evi 29 bin 694 turist ziyaret etti

Kemer Belediyesi'nin sürdürülebilir turizm projeleri arasında yer alan Kemer Villa isimli ters ev, açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı haline geldi.

Abdurrahman Büyükkeskin
KEMER/ANTALYA -
Antalya Kemer Belediyesi tarafından yapılan ve Kemer Villa adıyla bilinen Kemer'deki ters ev açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı haline geldi. Ters evi, açıldığı 2021 yılından bu yana toplam 29 bin 694 kişi ziyaret etti.

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de, Kemer Belediyesi'nin sürdürülebilir turizm projeleri arasında yer alan Kemer Villa isimli ters ev, açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı haline geldi.

Yerli ve yabancı misafirlere hizmet vermeye başladığı 2021 yılı yaz sezonunda bu yana ters evi 23 bin 771 yerli, 5 bin 923 yabancı misafir ziyaret etti.

Her şeyin ters yapıldığı yapı, farklı simetri algısı ile ziyaretçilerinin hem hoş vakit geçirmesini sağlıyor hem de baş dönmesi hissi yaşatıyor.

Kemer Belediyesi'nin sürdürülebilir turizm projeleri arasında yer alan ters eve gelen yerli ve yabancı misafirler, tavan ve çatının yerde, yerde olması gerekenlerin ise tavanda olması karşısında hem şaşkınlıklarını gizleyemiyor hem de bol bol fotoğraf çekiyor.

Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirlerin hoş vakit geçirebileceği alanlar oluşturdukları işaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Ters ev 2021 yılının yaz aylarında hizmete girdi ve açıldığı ilk günden bu yana ilgi odağı haline geldi. Özellikle çocuklar yapının içinde hem çok eğleniyor hem d bol bol fotoğraf çektiriyor. Ziyaretçilerinin adeta başını döndüren ters evi bugüne kadar 29 bin 694 kişi ziyaret etti. İlçemize gelen misafirlerimizin ters evi de görmelerini tavsiye ederim.” dedi.

Manşetler

Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü