IH&RA Kongresi İsviçre’de

IH&RA Kongresi'nin gündemi "Dünya konaklama sektörü Mekke'sinin" yeniden doğuşuna şahitlik edecek

INTERLAKEN - İsviçre, Interlaken'da 10-12 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan IH&RA Kongresi, dünyanın farklı bölgelerinden konaklama sektörü konusunda uzman isimleri ağırlayacak. Bir aydan az bir süre kala, gelecek IH&RA Kongresi'nin gündemi "dünya konaklama sektörü Mekke'sinin" yeniden doğuşuna şahitlik edeceğe benziyor.



 IH&RA Başkanı Casimir Platzer, kongrenin IH&RA ile UNWTO dahil olmak üzere diğer ünlü kuruluşlarla imzalanacak stratejik işbirliği anlaşmaların yanı sıra, dünyanın dört bir yanından gelecek konuşmacıların yapacağı konuşmalarla zenginleşeceğini belirtti.



Plaztzer konu ile ilgili şunları söyledi; "Yaklaşan kongreyi yönetim kurulu üyeleri olarak bizler, IH&RA'nın geleceğinin şekillenmesinde önemli bir unsur olarak görmekteyiz. Bu önemli etkinlik için Interlaken'ın seçilmesinde "The Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa" otelin İsveç konaklama sektörünün önemli temsilcilerinden olması ve katılımcılara muhteşem bir deneyim sunacak olmasıdır. Ayrıca tarihlerin seçiminde de titizlik gösterilmiş ve ITB Berlin fuarının hemen sonrası tercih edilerek, Avrupa dışından gelen katılımcılara, fuar sonrasında, kıtadan ayrılmadan önce, Avrupa'ya en tepe noktadan bakarak ziyaretlerini sonlandırmaları amaçlanmıştır.”
 

Manşetler

Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!