İDO'dan Boğaziçi’ne özel geziler

İstanbul Deniz Otobüsleri gelenekselleşen “Mehtap Gezileri”nin yanı sıra bu yıl ilk kez akşam saatlerinde “Boğaziçi Özel Gezileri” düzenleyecek.

İSTANBUL- İstanbul Deniz Otobüsleri gelenekselleşen “Mehtap Gezileri”nin yanı sıra bu yıl ilk kez akşam saatlerinde “Boğaziçi Özel Gezileri” düzenleyecek.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş, gelenekselleşen “Mehtap Gezileri”nin yanı sıra bu yıl ilk kez akşam saatlerinde “Boğaziçi Özel Gezileri” düzenleyecek.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 16 Haziran'da yaz tarifesiyle birlikte başlayacak olan Mehtap Gezileri kapsamında, İDO vapurları her Cumartesi günü Bostancı İskelesi'nden saat 18.30'da demir alacak ve saat 00.35'te seferini sonlandıracak.

Gezi, Bostancı-Moda-Eski Kadıköy İskelesi-Eminönü-Üsküdar-Beşiktaş-Ortaköy-Çengelköy-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı güzergahında gerçekleştirilecek.

Öte yandan, bu yılki yaz tarifesine akşam saatlerinde Boğaziçi Özel Gezisi eklendi. Hafta içi her gün uygulanacak özel gezi seferi saat 19.00'da başlayacak ve saat 22.00'de sona erecek. Sefer Eminönü-Beşiktaş-Kanlıca-Yeniköy-Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı hattında yapılacak.

Bogaziçi Özel Gezileri tek yön 10, gidiş-dönüş bilet ücreti 17,5 YTL iken Mehtap Gezileri'nin ücreti ise 20 YTL olarak belirlendi.

Geziler 16 Haziran-1 Eylül 2008 tarihleri arasında yapılacak.

Manşetler

Kos’un 302 yıllık ikonik İbrahim Efendi Camii yenilendi
Antalya'da Turizm Haftası minyatür ve tezhip sergisiyle başladı
2. Antalya Uluslararası Coğrafi İşaretler Zirvesi başladı
Petroldeki sıkıntı İstanbul'u 'yakıt ikmal merkezi' yaptı
TÜGİK’te Başkanliğa Arda Yurtsever Seçildi
Türkiye Disleksi Vakfı’nın farkındalık buluşması
Eski Datça BM programına aday gösterildi
Kruvaziyer turizminde 16 yılın mart rekoru kırıldı
Turizmde 10 milyon geceleme aşıldı
Ersoy Avrupa’nın dev operatörleriyle masaya oturdu