İDO, Tekirdağ'dan Marmara ve Avşa adalarına sefer başlatıyor 

İDO, Tekirdağ'dan Marmara Adası ve Avşa Adası seferlerinin 6 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. Seferler 1 Eylül'e kadar devam edecek.

İSTANBUL- İDO, Tekirdağ'dan Marmara Adası ve Avşa Adası seferlerinin 6 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. Seferler 1 Eylül'e kadar devam edecek. İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO), Tekirdağ- Marmara Adası- Avşa Adası deniz otobüsü hattı, 6 Temmuz'dan itibaren hizmete girecek.

 

1 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, yeni deniz otobüsü hattı ile Tekirdağ'dan Marmara ve Avşa adalarına seyahat edilebilecek. Deniz otobüsü hattı, 6 Temmuz Cumartesi günü çalışmaya başlayacak. Seferler 1 Eylül'e kadar cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

1,5 SAATE DÜŞECEK

Tekirdağ'dan araba vapuruyla 2,5-3 saatte gidilen Avşa Adası, deniz otobüsüyle 1,5 saate düşecek. Tekirdağ-Marmara Adası-Avşa Adası deniz otobüsü sefer saatleri www.ido.com.tr adresinden öğrenilebilecek.

Manşetler

Bodrum'da Euro devri: Lahmacun 30, hamburger 42 euro
Vize başvurularındaki kayıp para 350 milyar lira
Dünya Kupası, ABD otelleri için beklentileri karşılamadı
Tarihi yapılarda yangın yönetmeliği çıkmazı
Efeler Yolu Ultra Trail yarışları Birgi’de düzenleniyor
Turizm 2025 rakamlarını yakalamayı hedefliyor
Lufthansa Group 20 yeni uzun menzilli uçak siparişi verdi
Costa Cruises Türkiye'ye olan stratejik bağlılığını güçlendiriyor
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi