ibis Bursa hizmete girdi

Accor, İstanbul, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep ve Kayseri’de bulunan Novotel ve ibis otellerinden sonra Türkiye’deki 9. oteli olan ibis Bursa’yı hizmete sundu

BURSA- Avrupanın en büyük otel zinciri olan “Accor Hotels “ grubu, “Akfen GYO “ işbirliği ile 2005 yılından bu yana Türkiye"de ki yatırımlarına devam ediyor. Accor, İstanbul, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep ve Kayseri"de bulunan Novotel ve ibis otellerinden sonra  Türkiye"deki 9. oteli olan ibis Bursa"yı hizmete sundu.



Akfen GYO ve Accor Hotels Grubu, yatırımlarını hızla gerçekleştiriyor. Avrupa"nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik zinciri Accor"un dünya"da 4200"den fazla oteli bulunuyor.
Accor Hotels Grubunun 15 farklı otel markasından biri olan “ibis hotels” ; dünyada 45 ülkedeki 879 otelinde, 104.782 odalık kapasitesi ile büyük bir başarı grafiği ile hizmet veriyor. ibis Bursa konuklarına ekonomik fiyatlarla çok yüksek kalitede servis sunarak; kendi kategorisinde rakipsiz olmayı Türkiye"de de sürdürüyor.



Grubun misafir memnuniyetindeki başarısı çok büyük oranda “ Accor “standartlarında saklı. Son derece titizlikle belirlenmiş ve Dünyanın her yerinde harfiyen uygulanan, takip edilen ürün ve servis standartları, personel için yapılan yatırımlar ve personele verilen önem sayesinde, her zaman yüksek kalite yakalanabiliyor ve sürdürülebiliyor.
Ibis Bursa"nın odaları, en yeni tasarımları olan “Coquelicot -Gelincik” oda konseptinde hazırlanmış. Oda içinde plazma TV, kilitli kasa, hızlı internet gibi yüksek standartlı hizmet ve her türlü konfor düşünülmüş. Misafirlerini maksimum seviyede rahat ettirmeye yönelik olarak tasarlanmış odaları ve misafir memnuniyetini ön planda tutan eğitimli personeli ile Ibis otellerinden her an güleryüzlü hizmet alabiliyorsunuz .



İbis otellerinde 24 saat hizmet alabileceğiniz bir “snack servisi” var.
Günün hangi saatinde olursa olsun resepsiyona siparişinizi verip, hazır olduğunda resepsiyondan alabiliyorsunuz. Ibis markasına özel bir uygulama olan “erken kahvaltı” servisi, sabah 04:00"den itibaren başlıyor. Tüm bu servislere , ödediğiniz rakamın en makul fiyat olduğundan emin olarak, gönül rahatlığıyla sahip oluyorsunuz.

Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar