Hyatt Hotels yüzlerce çalışanı için yardım fonu başlattı

Hyatt otellerinde ve dünyanın dört bir yanındaki şirket ofislerinde çalışanlar yardıma başvurabiliyor.

CHICAGO – Hyatt Hotels, COVID-19 nedeniyle çalışma programlarını önemli ölçüde azaltan küresel Hyatt ekibini finansal olarak desteklemeye yardımcı olmak için Hyatt Bakım Fonu'nu (Hyatt Care Fund) başlattı.

Yeni program, dünya çapında bir dizi koordineli çaba ile COVID-19 sayesinde en acil finansal ihtiyaçları olan çalışanları desteklemek üzere tasarlandı. Sahip olunan, yönetilen ve franchise edilen Hyatt otellerinde ve dünyanın dört bir yanındaki şirket ofislerinde çalışanlar yardıma başvurabiliyor.

Hyatt Bakım Fonu'nun hedefi, Covi9-19’tdan etkilenen çok sayıda çalışana mümkün olduğunca finansal rahatlama sağlamaktır. Başlangıçta, hibeler şu anda sıfır saat çalışan ve devlet yardımı almaya uygun olmayanlara öncelikli veriliyor. Hibeler, kira ödemelerinden bakkallara veya çocuk bakımı yardımlarından kamu hizmetlerine ve diğer aylık ödemelere kadar değişen ihtiyaçlar için veriliyor.

Fon, Hyatt Hotels Foundation'ın ilk katkılarıyla, Hyatt'ın üst düzey liderlik ekibinin ve yönetim kurulunun maaş indirimlerinin yanı sıra Pritzker aile vakıflarından yapılan bağışlarla başlatılıyor.

Manşetler

Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu