ANTALYA- Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na katılmak üzere erken kayıt olan firmalara sunulan elverişli fiyat uygulaması 31 Temmuz 2009 tarihinde sona eriyor. İndirimli fiyatlardan yararlanmak isteyen firmaların sözleşmelerini tamamlamaları ve ödeme ile ilgili çek ve senetlerini göndermiş olmaları gerekiyor. 31 Temmuz 2009 tarihinden sonraki sözleşmeler için, fuara katılım bedelleri metrekare başına 20 euro artacak.
Rezervasyon ve Satış oranı %86'ya ulaştı
Öte yandan, Anfaş Hotel Equipment Fuarı rezervasyon ve satış oranının %86'ya ulaştığı bildirildi. 20-23 Ocak 2010 tarihinde, Antalya Expo Center'da 21. kez düzenlenecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama, Ağırlama, İkram Sektörü Ekipmanları ve Dekorasyonu İhtisas Fuarı"nın yer seçim ve satış çalışmaları hızla devam ediyor.
Satış çalışmalarının başladığı mayıs ayından itibaren toplam fuar alanının 8012 metrkarelik bölümü 71 firmaya sözleşme gerçekleştirmek üzere ayrıldı. Bununla birlikte, konusunda Türkiye'nin önde gelen 49 firması sözleşmesini imzaladı ve fuar alanının 5019 metrekaresinin satışı kesinleşti.
Anfaş Hotel Equipment fuarının toplam satış ve opsiyon oranının %86"ya ulaşmış olması sektörün Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na verdiği önemin ve fuarın sağladığı verimliliğin bir belirtisi olarak yorumlanıyor.
Fuar stand alanları ve fiyatlar:
Manşetler
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı