Hong Kong’u drone taksi ile 25 dolara havadan görmek

Seaplane Hong Kong şirketi insansız uçan drone taksi filosu ile yolcuları Hong Kong'da gezdirmeyi hedefliyor.

HONG KONG - İnsansız hava aracıyla Hong Kong'da gezinmek çok zor görünebilir. Havayolu şirketi Seaplane Hong Kong bu imkanı araştırıyor.

Kısa seyahat süreleri ve düşük ücretler ile Seaplane Hong Kong, kentsel hava aracı dronlar için projesinin, Hong Kong'un sıkışık sokak trafiğini yenebileceğini düşünüyor. Seaplane Hong Kong'un CEO'su Steven Cheung planlarını tartışırken, “Gerçekten binaların tepesine inebiliriz” dedi.

Cheung’un, Hong Kong ve Greater Bay Area çevresinde havadan gezi, charter ve hava taksi hizmetleri sunan bir drone uçağı filosu işletmek gibi iddialı planları bulunuyor.

Toplam 19 kişilik Twin Otter amfibi uçaklardan oluşan bir drone uçağı filosu oluşturmak ve uçuşu akıllı telefonunu açmak kadar basit hale getirmeyi planlıyor. Yolcuları dronlarla 25 dolara taşımak istiyor.

Manşetler

İtalya'nın en iyi üç çiçek festivali ve çiçek halı geleneği
İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyor
İspanya'nın 2030 turizm stratejisi: İnsan odaklı eko sistem
2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı