Hollywood'un tercihi Martı

"Kill Bill", “Rezervuar Köpekleri”, “Thelma Louise” gibi filmlerin oyuncusu Michael Madsen Martı İstanbul ve Marmaris Marti Hemithea'da kaldı.

İSTANBUL- Türkiye'ye film çekimi için bir haftalığına gelen" Kill Bill", “Rezervuar Köpekleri”, “Thelma Louise” gibi unutulmaz filmlerin oyuncusu Michael Madsen geçen hafta sonu Türkiye'den ayrılması gerekirken kalışını uzattı.
Bir süredir Taksim’deki Martı İstanbul Hotel'in kral dairesinde konaklayan ünlü aktör, yoğun geçen çekimlerin ardından soluğu yine Martı Grubunun Marmaris Hisarönünde yeni açılan, butik oteli Hemithea'da aldı.
Otele vardığında manzara ve dizaynından çok etkilenen Madsen, burada uzun yıllar yaşayabileceğini belirtti. Martı İstanbul'un hizmet kalitesinden çok memnun olduğunu belirten Madsen, Türkiye ziyaretlerinde bundan sonra tercihinin Martı otelleri olduğunu söyledi.
Türkiye'den sonra Cannes'da Tarantino ile bir davete katılacak olan Madsen, İstanbulda birkaç gün daha Martı İstanbulda kalıp basın röportajlarını tamamlayacak. Madsen'ın kırmızı halıda yürüyeceği davette giyeceği smokinin yine bir Türk modacının tasarımı olacağı bekleniyor.

Manşetler

Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat