Hindistan'a eşekle yolculuk

Fransa'dan Hindistan'a gitmek üzere bir eşek, bir katır ve bir köpekle yola çıkan Fransız çift Bougyen ve Song, Türkiye'ye gelerek Akçakoca'da mola verdi.

DÜZCE - Fransa'dan Hindistan'a gitmek üzere bir eşek, bir katır ve bir köpekle yola çıkan Fransız çift Bougyen ve Song, Türkiye'ye gelerek Akçakoca'da mola verdi.
Fransa'dan Hindistan'a 1.5 yıl önce gezi ve dil öğrenme amacıyla yola çıkan Fransız çift, Akçakoca'da mola verdi. Türkiye'de olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Türkçeyi biraz bildiklerini belirten Fransızlar, beraberindeki hayvanlarla birlikte yavaş yavaş hareket ederek daha fazla yer gördüklerini bildirdi.
Fransız Bougyen, çok az Türkçe bildiğini belirterek "Fransa'dan Hindistan'a gidiyoruz, 1.5 yıl oldu yola çıkalı, 2 veya 3 yıl içerisinde Hindistan'a varmayı planlıyoruz. Yanımızda getirdiğimiz eşek, katır ve köpeğimizle yavaş hareket ediyoruz ve daha çok öğreniyoruz" dedi. Fransız çift daha sonra yollarına devam etti.
 

Manşetler

Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!
ŞUTUDER’de Yeni Başkan Mehmet Kamil Türkmen oldu
Harem'in Kalbi İlk Kez Kapılarını Açtı!
Vize başvurularının yüzde 90'ı onaylandı
Coffee Festivali'ne100’e Yakın Marka, 17 Bin ziyaretçi katıldı
Kemer destinasyonu 650 turizm acentesine tanıtıldı
Miniatürk’te “Bahara Merhaba” festivali başlıyor
Havayolları, jet yakıtı fiyatı nedeniyle 13 bin uçuşu iptal etti