Hilton Türkiye'de büyüyor

Avrupa çapında tanıtımını sürdüren Hilton Worldwide, Türkiye'de açmayı planladığı 11 HGI otelinden ilkinin açılışını geçenlerde Kütahya'da gerçekleştirdi.

KÜTAHYA- Hilton Worldwide, Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn otelini Kütahya'da açtı. Hilton Garden Inn markasının Avrupa çapında tanıtımını sürdüren Hilton Worldwide, Türkiye'de açmayı planladığı 11 HGI otelinden ilkinin açılışını geçenlerde Kütahya'da gerçekleştirdi.
İtalya, Rusya, İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteren ve bu yılın temmuz ayında, Polonya'nın Krakow şehrinde de açılacak olan Hilton Garden Inn uluslararası kaliteye sahip ekonmik fiyatlı otel konseptini Türkiye'ye getiren marka olma özelliğini de taşıyor.
Avrupa için nispeten yeni bir marka olan Hilton Garden Inn'in kısa zamanda büyük bir başarı kazandığını bildiren Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre "Markamızın Türkiye'de de çok başarılı olacağına güvenimiz tam. İster iş ister tatil amaçlı konaklıyor olsunlar, bütün misafirlerimiz Hilton Garden Inn'in marka vaadini oluşturan tüm özelliklerinden dünyanın her yerinde istikrarlı bir şekilde ve makul fiyatlara faydalanmanın ayrıcalığını yaşayacak," dedi.
Türkiye'deki ilk büyük otel girişimi için Hilton'la çalışmaktan çok memnun olduklarını ifade eden Kosifler Grubu Başkanı Hasan Kosif ise "Otelcilikte lider bir şirket olarak global varlıkları ve deneyimleri, bu işbirliğinin büyük başarı kazanacağı konusunda bize güven veriyor. Bugün Hilton Worldwide ile ortak ilk otelimizi açmaktan ve Hilton Garden Inn Kütahya'nın kente sağlayacağı katkılardan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz," dedi.

Sayı ikiye katlanacak
Hilton Worldwide, Türkiye'deki otellerinin sayısını 2011'in sonuna kadar ikiye katlamayı planlıyor.
Bu büyüme hamlesinin lokomotifi olan Hilton Garden Inn, Hilton Garden Inn Kütahya'dan sonra, 2011'in sonuna kadar açılması planlanan HGI Şanlıurfa, HGI Konya, HGI Mardin, HGI İstanbul Bostancı, HGI Diyarbakır, HGI Manisa, HGI Bursa, HGI Haliç, HGI Çorlu ve HGI Çorum ile markasını daha geniş bir alana yayacak.
Şirketin Türkiye'de halen sekiz Hilton oteli ve bir de Conrad otel olmak üzere dokuz işletmesi hizmet sunuyor.


Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu