Hilton Mall of Istanbul müşteri kabulüne başlıyor

Hilton ve Torunlar GYO işbirliği ile 2020’nin yaz aylarında açılacak olan Hilton Mall of Istanbul'da çalışmalar devam ediyor.

İSTANBUL - Hilton ve Torunlar GYO işbirliği ile işletilecek olan Hilton Mall of Istanbul'un yaz aylarında müşteri kabul etmeye başlayacağı bildirildi.
Hilton ve Torunlar GYO işbirliği ile 2020’nin yaz aylarında açılacak olan Hilton Mall of Istanbul'da çalışmalar devam ediyor.  Türkiye’nin en büyük karma projesi olan otelde en popüler 350 küresel markanın, gurme restoranların ve yemek katı yer alacak. Ayrıca, Avrupa’nın en büyük kapalı tema parkı, sinemalar ve performans salonları bulunacak.

180 odalı Hilton Mall of İstanbul’da ayrıca kongre merkezi, executive lounge, spa, fitness center, yüzme havuzu ve alışveriş alanları yer alacak. İstanbul Havalimanı’na en yakın beş yıldızlı otellerden biri olan otel 1410 kişilik konferans salonu ve farklı ölçülerdeki 10 toplantı odasıyla ulusal ve uluslararası toplantılara da ev sahipliği yapacak.

Manşetler

Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu
Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!
ŞUTUDER’de Yeni Başkan Mehmet Kamil Türkmen oldu