Heyecan dorukta, Türsab’ın 24. Genel Kurul’unda oylar veriliyor

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda Türsab’ın 24. Genel Kurul’unda muhalefetin “Beyaz listesi” ile mevcut yönetimin “mavi listesi” ile yarışıyor

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Türsab’ın 24. Genel Kurul’unda mevcut başkan Firuz Bağlıkaya’nin mavi listesi ile ‘Herşey Türsab için ve acentelerin selameti ve turizmin geleceği için için” diyerek “Beyaz Liste’de buluşan Davut Günaydın, Hasan Erdem, Tansu Demir yarışıyor.


Kayhan Çolakel, Vedat Duru, Yusuf Duru, Özkan Altıntaş, Serhad Uslan, Deniz Tüfekçi, 

DENİZ TÜFEKÇİ: KESİN SONUC 19.00 CİVARI BELLİ OLuR
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda kurulan sandıklarda oy kullanma iuşleminin sürdüğünü söyleyen Türsab’ın 24.Genel Kurulu Divan Başkanı Deniz Tüfekçi, sabah 09.00’de oy kullanılmaya açılan sandıkların 17.00’de kapanacağını bildirdi. Tüfekçi, oy sayımının 1-1.5 saat içinde biteceğini ve 19.00 itibarıyla kesin sonuçların belli olacağını söyledi.


Yusuf Duru, Özkan Altıntaş'a "hayırlı olsun" dedi



LİSTELER YARIŞIYOR
Türsab’ın 24. Genel Kurul’unda “Değişime Devam” diyen mevcut Başkan Firuz Bağlıkaya’nin mavi listesi ile “Türsab Tek Yürek” adayı Davut Günaydın, “Birlikte Güçlü Türsab” adayı Hasan Erdem, “Yükselen Türsab” adayı Tansu Demir’in oluşturduğu ortak “beyaz liste”ye oylar veriliyor. Haliç salonu dışında herkes heyecan içinde beklerken adaylar oy kullanmaya gelenleri markaja alarak kendilerine oy verdirmeye çalışıyorlar.

Manşetler

Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek