İZMİR - Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir’den 42. destinasyonu Konya’ya özel bir kampanya düzenliyor. Her iki ilin plakalarından esinlenilen kampanya çerçevesinde, İzmir-Konya uçuşlarında ilk 35 koltuk 42 TL’den satışa açıldı.
İstanbul dışında başka hiçbir yerle havayolu bağlantısı olmayan Konya,SunExpress ile İzmir’e bağlanıyor. İlk uçuşu 31 Mart’ta gerçekleşecek olan İzmir-Konya uçuşu için düzenlenen kampanya çerçevesinde 31 Mart ile 2 Mayıs arasındaki bütün uçuşlarda 35 koltuk 42 TL’den satılacak.
Geçtiğimiz yıl İzmir’i aktarma merkezi yapan SunExpress, İzmir’den uçuş ağını her geçen gün arttırıyor. Bu yaz sezonu itibariyle yurtdışındaKopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya’yı uçuş ağına dahil ediyor. Konya’yı haftada üç uçuş ile (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) İzmir’e direkt bağlamakla da kalmayan SunExpress, İzmir üzerinden Avrupa’da 8 kente Basel, Berlin, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Köln, Münih ve Stuttgart'a bağlıyor.
Manşetler
Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?