İSTANBUL- Delmar Yapı İnşaat ve JBS Development ile LLC USA'nın ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Elit Perla Palas farklı bir konseptle işletilecek. Elit Perla Palas, hem rezidans hem de otel olarak kullanılabilecek.
Projenin otel sisteminde işletilmesi, daire sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama gibi dertlerini de ortadan kaldırıyor. Bu sistemle daire sahibi istediği dönemde dairesinde kendisi yaşayabilecek, içinde yaşamadığı dönemlerde ise, günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak dairesini otel işletmesine devrederek kira geliri elde etmeye başlayacak.
Elit Perla Palas'ta en düşük metrekareli konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor, 490 bin liraya kadar çıkıyor. Elit Perla Palas'ta dairelerin metrekare satş fiyatları ise 3.200 ile 3.500 lira arasında değişiyor.
Projenin mimarisi bir taraftan İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da ezgiler taşıyor. Elit Perla Palas'ın dış cephesi ise neoklasik mimari tarzı ile şekilleniyor. Yapıda dışarıdan görülmeyen bir iç avlu bahçesi de bulunuyor.
Manşetler
Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!